Italien

Vespor

I Toscana hade hotellet uthyrning av vespor, jättefina blanka färggranna vespor som man blir glad av. Varje morgon stod de redo att ta sig ut på dagens utflykt och på kvällarna putsades de blanka och fina igen.
En sådan vill vi ha!

Den här vespan hittade vi på Samos i Grekland, lite hoptejpad och smutsig och kanske inte lika fin som sina Italienska vänner, men den tar säkert sin ägare dit han ska ändå!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *