Gammelstad

Fönsterpartierna är på plats!

Här hemma fortsätter utbyggnaden av vardagsrummet och i helgen har de extremtunga fönsterpartierna kommit på plats. Stefan fick hjälp av Snickarmentor Lennart medan jag var ute och roade mig med arbetskamraterna.
Det är en otrolig lättnad att de äntligen är på plats och så snart de är tätade och ytterpanelen är uppspikad kan vi riva mellanväggen och fortsätta med inomhusarbetet.
Bra jobbat Stefan och Lennart! 🙂

Lilla arbetsmyran…

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *