Paris

God mat i Paris

När man är i Frankrike och äter på restaurang är chansen stor att man blir serverad något RIKTIGT gott! Vi var jättenöjda med maten varenda gång men särskilt nöjd när det serverades Steak Tartare, men oj och hoppsan så himla gott! På top 5 någonsin!

Nu finns det även en restaurang i Luleå som serverar det, men det nöjet har vi kvar – ska nog göra ett besök där alldeles snart.

Och creme caramel är färstås aldrig fel

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *