Grekland

Nu längtar vi till Grekland

Det börjar närma sig för sommarens medelhavsvecka som i år går till ön Samos i Grekland. Om ungefär en månad är dagens största funderingar vart middagen ska ätas, ska morgondoppet tas i poolen eller havet, ska vi sola magen eller ryggen, ja ni fattar…

Vi längtar väldigt mycket efter den välförtjänta veckan där den ena dagen ska vara latare än den andra och då kvällsmusiken heter Cikador. Undrar hur många böcker vi ska packa med?

Under tiden får vi hålla tillgodo med bilder från en annan Greklandsresa, ett annat år och på en annan ö. Blått är färgen!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *