Angsjön

Vilken varm påskhelg!

Påskhelgen var den varmaste någonsin, vad vi kan minnas i alla fall. Till och med i Västebottens inland där solen inte ens på sommaren brukar vara så ihärdig som den varit den här påskhelgen (den brukar kika fram på morgnarna för att sedan ge plats för inlandsmolnen en bit in på förmiddagen).

Vi hade nöjet att träffa släkten i sommarstugan i Angsjön, 11 personer och en liten hund uppdelade i härbre, storstuga och husvagn. Där har vi hunnit med en hel del under dessa härliga varma dagarna.

Utflykt till familjeskogen, där vi grillade korv och inspekterade ägorna.

Bara att åter igen konstatera att det där med ledighet – det är verkligen vår grej det!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *