Lofoten

Kalla bad

I påsk har man lovat ganska många plusgrader i Sverige, kanske att någon ihärdig badare gör premiärdoppet för året någonstans i vårt avlånga land. Men det lär inte vara någon värme i vattnet, nejdå det lär bli riktigt kalla bad. Det var heller inte varmt i vattnet i Lofoten, men några tuffa vågade sig på att bada lite.

Vi andra, mindre lagda åt det tuffa hållet, nöjde oss med att studera krabbor, vykortsvackra omgivningar och doppade tårna i sanden.

 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *