New York

Frukost i Central Park

I morse sken solen så fint när vi vaknade och vi funderade på att ta med frukostmackan och kaffetermosen och avnjuta den någon annanstans än vid köksbordet.
Men tänk om vi hade kunnat köpa med oss lite frulle och sätta oss på en läktare i Central Park, där en av morgonens många softbollmatcher precis avgjordes. Precis som vi gjorde ett par gånger i somras.

Frukosten i morse då? Jajamen, vi tog oss utanför huset, på trappen till huset där solen myste med oss! 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *