Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck People in the Street - Gästbloggar hos Kiliaro
 
Jag gästbloggar hos Kiliaro om hur Norrbotten inspirerar mig att fotografera allt det fina vi har i vårt nordligaste län. Kiliaro erbjuder en molnbaserad och säker tjänst där man enkelt kan lagra, organisera och dela alla foton och videos. 
 
Jag som lagrar mina bilder på externa hårddiskar har mycket att lära ... Kika in hos Kiliaro om du är nyfiken på hur det fungerar.
 
 

"Norrbotten inspirerar! I alla fall inspireras jag att ta fram min kamera och fota den natur som finns. Det finns mycket i här som är helt fantastisk! Skärgården, fjällvärlden, älvarna, midnattssolen, norrskenet, djurlivet, snön! Ja, naturen!"

 

Så börjar min gästblogg, läs fortsättningen på Kiliaros blogg.

 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Jenn - forever abroad:

Vilket fint gästinlägg - alltid kul att läsa om Norrbotten! Och dessutom med så fantastiska bilder :) Har aldrig tänkt på vårvintern som en femte årstid, men det stämmer ju - förmodligen vackraste årstiden i norr!

Jag har också precis provat på Kiliaro för övrigt, jag gillar företaget och deras app! ;)

Svar: Tack snälla :) Ja, vi brukar kalla vårvintern den femte årstiden, då den som har en egen karaktär.Kul att du hunnit testa Kiliaro, det verkar riktigt lovande.
Eva Sollén

#2 - - Ditte:

Väldigt trevlig läsning! Roligt med ett gästinlägg!
Dina bilder är så vackra och jag njuter av dem på bloggen och på Instagram.
Norrsken har jag bara sett en gång när jag var liten och skulle gärna vilja uppleva det igen. Har förstått vart jag bör bege mig.
Skall gärna titta in hos Kiliaro för att lära mig mer. Lagrar ju mina bilder också på separata hårddiskar.
Önskar dig en fin helg!

Svar: Vad roligt att du tyckte om gästinlägget. Även värmande att höra att du gillar mina bilder :)Jag hoppas du får uppleva fler norrsken. Det finns en Facceboksida som heter Norrsken där man kan hålla sig uppdaterad när det sprakar till med norrsken i hela landet.
Ja, det kanske är dags att börja lagra bilderna i molnet nu. Tekniken går framåt ...
Ha en fin vecka!
Eva Sollén

#3 - - Katarina:

Otroligt vackra bilder. Norrbotten är man ju riktigt sugen på. Jag drömmer om en roadtrip där uppe. :) Ska också till att testa Kiliaros app och lagringstjänst.

Svar: Tusen tack Katarina :) Ja, du är så välkommen upp till Norrbotten! Det finns mycket skog här, men som du ser på mina bilder även mycket annat fint. Kul att du ska testa Kiliaros app och lagringstjänst, den verkar riktigt lovande.
Eva Sollén

#4 - - Lena i Wales:

Har varit inne på bloggen och kikat. Vilka bilder!!! Underbart!

Svar: Tack snälla Lena :) Roligt att du gillar dem <3
Eva Sollén