Gästbloggar hos Kiliaro

Gästbloggar hos Kiliaro

 
Jag gästbloggar hos Kiliaro om hur Norrbotten inspirerar mig att fotografera allt det fina vi har i vårt nordligaste län. Kiliaro erbjuder en molnbaserad och säker tjänst där man enkelt kan lagra, organisera och dela alla foton och videos. 
 
Jag som lagrar mina bilder på externa hårddiskar har mycket att lära … Kika in hos Kiliaro om du är nyfiken på hur det fungerar.
 
 

”Norrbotten inspirerar! I alla fall inspireras jag att ta fram min kamera och fota den natur som finns. Det finns mycket i här som är helt fantastisk! Skärgården, fjällvärlden, älvarna, midnattssolen, norrskenet, djurlivet, snön! Ja, naturen!”

 

Så börjar min gästblogg, läs fortsättningen på Kiliaros blogg.

 
 
 
 
 
 
 

8 kommentarer

 1. Vilket fint gästinlägg – alltid kul att läsa om Norrbotten! Och dessutom med så fantastiska bilder 🙂 Har aldrig tänkt på vårvintern som en femte årstid, men det stämmer ju – förmodligen vackraste årstiden i norr!
  Jag har också precis provat på Kiliaro för övrigt, jag gillar företaget och deras app! 😉

 2. Väldigt trevlig läsning! Roligt med ett gästinlägg!
  Dina bilder är så vackra och jag njuter av dem på bloggen och på Instagram.
  Norrsken har jag bara sett en gång när jag var liten och skulle gärna vilja uppleva det igen. Har förstått vart jag bör bege mig.
  Skall gärna titta in hos Kiliaro för att lära mig mer. Lagrar ju mina bilder också på separata hårddiskar.
  Önskar dig en fin helg!

  1. Vad roligt att du tyckte om gästinlägget. Även värmande att höra att du gillar mina bilder :)Jag hoppas du får uppleva fler norrsken. Det finns en Facceboksida som heter Norrsken där man kan hålla sig uppdaterad när det sprakar till med norrsken i hela landet.
   Ja, det kanske är dags att börja lagra bilderna i molnet nu. Tekniken går framåt …
   Ha en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *