Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck People in the Street - Grekland 1986 och ny resa 30 år senare
 
 
Nu packar vi det sista för att i kväll ta oss till Stockholm där vi ska kliva upp tidigt i morgon för vidare flygresa till Parga i Grekland. Vi passar på att lämna Sverige när vädret blir lite mer ostadigt här hemma!
 
 
 
För tredje gånger reser min syster och jag tillsammans till Grekland. Första gången vi var där tillsammans var 1986 då vi gjorde vår enda utlandsresa med hela familjen! Vi var två veckor i Loutraki och hann med massor av utflykter och roligheter. 
 
 
 
Redan då hade vi med oss flera böcker och det kanske inte är omöjligt att vi plöjer igenom alla 10 pocketböcker som följer med på resan. Ja, även våra män följer med på den här resan! Det blir vår andra gemensamma utlandsresa i år, i vintras besökte vi Kanada tillsammans för skidåkning, födelsedagsparty och släktbesök.
 
 
 
Vem reser du gärna tillsammans med på dina utlandsresor?
 
Följ mig gärna på Instagram där jag ska uppdatera med fina Greklandsbilder! Ni hittar mig med användarnamnet @evasol. Välkommen!
 
 
 
#1 - - Biggeros:

Så rolig återkomst till Grekland med syrran efter så många år. Känner igen 80-tals frissan. Vilka fina nostalgibilder🤗🤗Jätte fin är du och syrran😘😘

Svar: Ja, det ska bli toppen! Vi var även där tillsammans 2007 med barnen. 80-talet var väldigt mycket hår, även om jag aldrig riktigt lyckades få det där gigantiska svallet! Lika bra det 😂
Tack för komplimangen 😍
Eva Sollén

#2 - - Jenn - Forever abroad:

Åhh som jag älskar "riktiga" foton från 70-90-talen. Det togs ett foto, inga omtagningar eller filter. Så charmigt. Vi har hundratals bilder hemma som är så roliga att se tillbaka på, även om jag bara vara bebis/barn då - och under 90-talet that is ;)

Reser gör jag nog helst med pojkvän eller vänner, eller en vandringsresa med pappa!

Svar: Visst är det något speciellt med "riktiga" foton! Jag har ett 50-tal fotoalbum fyllda med minnen från resor, hästarna och klättringen. Även de halvkassa bilderna åkte in i albumet 😊
Eva Sollén

#3 - - Ditte:

Grekland tycker jag väldigt mycket om och har varit där mycket under årens lopp. Faktiskt gick min andra resa utanför norden till Rhodos och det var redan 1962.
Vad roligt att se de gamla fotona och när jag ser dem minns jag också det glada 80-talet; tänk kläderna , håret (jag hade långt hår då och lockigt genom permanent)
Ni kommer att få en fantastisk resa!
Stockholm bjuder oss fortfarande på strålande vackert sommarväder så vi njuter på här hemma.
Klart jag följer med på Instagram!
Om jag ska resa gör jag det nu gärna med min man eller döttrarna och barnbarnen. Och jag reser också gärna me någon väninna.
Passar på att önska er en fin resa på alla de sätt.

Svar: Tack fina Ditte! Vi ska njuta av resan och "bara vara". ☀️
Åh, du hade säkert den frisyren jag suktade efter. Mitt kortare hår blev aldrig så fint med permanent men jag kämpade
på med det ändå ...
Kul att du vill följa med oss på resan via Instagram, jag tänker mig något tätare uppdateringar än vanligt.
Fortsätt njuta av sommarvädret hemma i Stockholm!
Eva Sollén

#4 - - FREEDOMtravel:

Solbränd var du den gången i alla fall!!! Också intressant att se hur kvaliteten på foton har förändrats under åren ;) Önskar en finfin resa! Själva har vi idag kommit hem från Polen och om några dagar bär det av mot Piteå :)

Svar: Tack så mycket!Ja, att jag var! Kvaliteten har förändrats väldigt mycket för hobbyfotografens bilder på senare år. Ni ser ut att ha haft det fint i Polen och jag hoppas vi hinner ses när ni är i Piteå :)
Eva Sollén

#5 - - Fantasy Dining:

Trevlig resa! :)

Svar: Tack snälla Maria :)
Eva Sollén