Vinnare i Apollos tävling Årets reseinspiratör - kategori Mat och Dryck People in the Street - Travel Massive på Teatern, Stockholm

 

Igår var jag på ett Travel Massive-event på Teatern i Stockholm. Travel Massive är ett internationellt resenätverk där man har möjlighet att hitta samarbetspartners och liknande.

Konceptet för kvällen var en After Work där jag tillsammans med andra resebloggare och företag/intressenter från branschen hade möjlighet att nätverka, mingla och skapa nya intressanta kontakter.

I gallerian Ringen centrum i Skanstull finns Teatern, där ett antal erkända kockar öppnat filialer med god och vällagad snabbmat och man kan välja sina favoriter och slå sig ned och äta i den läckra, men något högljudda, lokalen.

Vi fick möjligheten att provsmaka från de olika restaurangerna och min favorit blev det 63 gradiga ägget med svamp och krispig potatis. Så god att jag fick ner två stycken!

Det var första gången jag hade möjlighet att delta på ett Travel Massive-event och jag är mycket glad att jag nu träffat flera personer bakom många av de resebloggar som jag läser (nästan som att träffa kändisar) samt några ansvariga för Travel Massive: Lola Åkerström, Sofia Zetterqvist och Simon Lewis.

 
 Några av de resebloggare jag träffade under kvällen: New York – My Bite of the Big Apple, Kattas Betraktelser, Ladies AbroadFREEDOMTravelTowis, Dryden, Mat- och resebloggen, Oh darling, Livet från den ljusa sidan och Australienbloggen.
 
In och läs dessa bloggar för mer reseinspiration!

 

#1 - - Ditte:

Vad trevligt med din rapport! Jag var också anmäld men resan till Spanien kom emellan så jag fick avboka.
Jag var här i december på egen hand, bor alldeles i närheten, men då var det ju tyvörr inga resebloggare där. Förstår att det fanns mycket att prtat om. En del av dessa resebloggar du nämnde följer jag ofta.
Hoppas hänga med på nästa event.
(Var dock med på Sheraton i höstas och det var jättetrevligt. )

Svar: Ditte, vad roligt att du gillade rapporten. Synd att du inte var med så vi kunde träffas, men jag förstår att en resa till Spanien kommer före :)Det var ett trevligt ställe, men kanske väl högljutt för ett sådant här möte men absolut att vi alla hade mycket att prata om. Det är så roligt att träffa "likasinnade" och få ett riktigt ansikte på människor bakom bloggar jag följt så länge.
Hoppas verkligen vi också ses "på riktigt" vid ett annat event snart.
Ha en fin helg!
Eva Sollén

#2 - - Lena i Wales:

Vad trevligt och inspirerande det verkar! Skulle gärna viljat vara med!
Jag bor troligen på fel ställe, men gjorde jag inte det skulle jag ju inte kunna skriva om Wales!!!

Svar: Det var riktigt trevligt och det hade varit toppen om du också varit med! Precis, du behöver ju bo där du bor för att kunna skriva om vackra Wales som du gör, men jag hoppas vi får möjlighet att träffas en annan gång!
Eva Sollén

#3 - - Anna, New York – My Bite of the Big Apple:

Härlig beskrivning av kvällen, i både ord och bild. Jag instämmer: Ägget var en riktig delikatess!

Det var extra roligt att få besök av DIG även hemma. Nu går tiden fort till nästa träff ... :)

Svar: Tack snälla Anna :)
Ägg är ju, som du vet, bland det bästa jag vet! Skulle jag bara få äta en sak skulle det bli ägg...

Alltid lika trevligt att hälsa på dig och nu kan vi ha nedräkning till juni då vi ses igen!
Eva Sollén

#4 - - Veiken:

Oj så trevligt! Kul att kunna vara med. Vi som bor en bit utanför Stokholm blir inbjudna, men kan tyvärr sällan delta! Jag är ju inte ens i Sverige så det är trevligt att se inlägg från eventet! :)

Svar: Ja, verkligen trevligt att äntligen kunna vara med! Precis så är det, vi blir inbjudna men kan sällan delta... Men vi har haft några mindre bloggträffar i Luleå istället och fler ska det bli!
Ha en fin söndag!
Eva Sollén

#5 - - Renates Reiser:

For et kult og inspirerende initiativ! Det må være fryktelig gøy å kunne samle de fleste av de svenske reisebloggerne i ett og samme rom, og ha muligheten til å utveksle både kontakter, historier, minner og inspirasjon med hverandre. Skulle gjerne sett noe lignende dratt i gang i Norge også. :)

Svar: Ja, det är riktigt inspirerande att träffa likasinnade och prata, dela upplevelser och erfarenheter med varandra! Man skulle behöva mer tid till det bara!Du kanske får dra igång en träff i Norge så ni kan träffas :) Ibland träffas vi bara några bloggare i Luleå då det inte är så enkelt för oss att åka till Stockholm alla gånger...
Eva Sollén

#6 - - Fantasiresor:

Fint! Alltid så kul att träffa bloggare man följt irl :-)

Svar: Ja, fantastiskt roligt! 😃
Eva Sollén