Stughelg i Jarhois

Stughelg i Jarhois

Tänka sig! Det har gått hela fyra månader sedan jag fick det där ilet att ladda över bilder från kameran och mobilen och sno ihop ett blogginlägg! Hela sommaren har redan passerat och, ja planen är att jag ska dela med mig av mina bilder från den inom kort. Det är väl lite så att eftersom jag en gång valde att ha fokus på resor, resetips och resebilder och med allt som kom emellan har det blivit skralt med inlägg på bloggen. Bilder har jag, om än något färre än normalt, men intresset för reserelaterade blogginlägg ligger i träda för stunden.

Resor som sagt. Visst har vi rest de här åren då pandemi och annat annars har minskat vårt intresse men det har främst handlat om resor till våra stugor i Angsjön och Tornedalen. Men utlandsresor, nja, vi är inte där riktigt ännu. Om inte Finland räknas förstås, för där var vi senast i går!

Hur som helst. Jag ska snart samla ihop både mig och mina bilder från sommaren men i dag skakar jag liv i bloggen igen med några bilder från stugan i Jarhois där hösten har gjort entré. En skördehelg där vi tagit upp det lilla vi odlat i sommar, lite men en stor rikedom! Häng med på en bildbomb från härliga Jarhois!

Det börjar gulna på träden.
Elton och Stefan.
Gungstolarna som vi hade i stugan i Pålänge har ett nytt hem. Vi har börjat prata om att måla om stugan snart, men vi kan inte komma fram till vilken färg vi ska välja …
Stefan byggde en altan på gaveln i sommar och i helgen var det perfekt temperatur för att hänga där på eftermiddagarna.
Ser ni de gula löven? Hösten är här!
Elton hänger med på allt vi gör.
Sötaste traktorn i byn hos grannen!
Älsk på de faluröda timmerhusen!
Tack för i helgen Tornedalen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *