Tillbaka i Soliga Björkstrand

Tillbaka i Soliga Björkstrand

 
Vi är äntligen tillbaka efter ett längre uppehåll i stugan i Pålänge. Uppehållet blev längre än vi hade räknat med men det kom annat emellan. Nåväl, nu är vi här och firar de sista dagarna med syster Marie och Per innan vardagen är tillbaka. 
 
Med vardagen kanske jag även kommer tillbaka med tätare blogginlägg, jag har mycket kvar som väntar på att få publieras. Men tids nog …
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer

    1. Tack Anna, vi önskar även er en fortsatt fin trettonhelg 🙂
      Som du vet trivs vi så himmelens bra i våra stugor och det var verkligen alldeles för länge sedan vi var här. Så skönt att vara tillbaka! Vi har nog ovanligt lite snö för årstiden men hörde precis att snart kommer det! Det är något vi kan vara säkra på här uppe i norr.
      Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *