Bröllop i Kanada

Bröllop i Kanada

 
Efter många, många år knöt vi till slut åter ihop släkten från mormor Armida och hennes kusin Josefina, som emigrerade till Amerika (Kanada) för länge sedan. Via släktforskning har vi haft lite koll på varandra ett längre tag och på senare år har vi kommit varandra väldigt nära efter att ha träffats i Kanada och Sverige flera gånger.
 
Det här är det tredje bröllopet vi firar tillsammans! Det första var mitt och Stefans bröllop, sedan Kieran och Camerons bröllop i Fernie och den här gången är det dags att se Cassidy och Carter lova varandra evig kärlek i den underbara lilla staden Raymond i södra Alberta
 
 
 
Ett dygn försenade (j**la oväder i Frankfurt!) rullar vi in med hyrbilen till den finaste hästgården i Raymond där alla släktingar och vänner är samlade. I riktig kanadensisk anda sitter vi nära bilparkeringen och njuter av försommarens värme och varandras sällskap. 
 
Gemstone Guest House.
 
Raymond Public Library.
 
Raymond Pioneer Museum.
 
 
Raymond Mercantile Co Ltd.
 
Ted Baker! (Samma märke som klänningen jag hade på syster Marie och Pers bröllop).
 
 
 
Tillsammans med syster Marie, hennes Per och några andra i vår kanadensiska familj huserar vi i det utmärkta bed & breakfast-boendet Gemstone Guest House. När bröllopsdagen gryr går jag och Stefan en promenad till den lilla staden med den breda huvudgatan Broadway innan vi kikar in på bröllopsförberedelserna hos Tiffany och Marc.
 
 
 
 
Lindas väska!
 
 
Japp! Det är Valentinoskor Traci har på på dig! Funkar såklart utmärkt även på en lerig väg i en nordamerikansk småstad.
 
Häftiga bröllopsbilder på gång.
 
 
Det är ett väldigt vackert bröllop med spännande ritualer som vi inte har sett på andra bröllop. När cermonin är över är det några timmar kvar till middag och dans och dagen till ära visar sig både solen och värmen från sin allra bästa sida!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi passar på att leverera vår svenska bröllopspresent med tillhörande tal.
 
 
 
Vi minglar med vår kanadensiska familj och som gammal hästtjej bara älskar jag att det är så många äkta cowboys i familjen! Att snyggaste Stefan tas för superhjälpen Tony Starks av en liten kille förstärker bara hela upplevelsen! 
 
 
 
 
Det är en riktigt härlig bröllopsdag som avslutas med irländsk dans med den irländska delen av vår kanadensiska familj, något ni bara får föreställa er då våra irländska danskunskaper inte gör sig på bild …
 
 
Brudens fina föräldrar.
 
 
 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *