Krispig vinterdag

Krispig vinterdag

 
Det är otroligt krispiga och vackra vinterdagar nu. Januarikallt som bara den här uppe i Norrbotten med en temperatur som inte alls verkar ha intresse att bli varmare än -20 grader. Jag var i Göteborg tidigare i veckan och där var det också kallt men en helt annan råkall och fuktig kyla än den vi har här nu. Det är vinter i hela Sverige!
 
Kameran fick hänga med mig idag när vi åkte på en tur till Gäddvik i Luleå samt till Pålänge för att kolla till stugan. Vi har valt att stanna hemma i Gammelstad några helger just på grund av kylan men nu saknar jag stuglivet. Men vi hinner!
 
 
 
 
 
 
 
Solen har haft en halo runt sig hela dagen. Såg nästan ut som en regnbåge.
 
Gäddviksbron
 
Jag älskar gamla timmerlador!
 
 
Så lugnt och fridfullt i stugan. 
 
 
 
Ser du fågeln? 
 
 
 
Elton trivs verkligen i sin nya pippitröja! Men han gillar inte kylan …
 
 
 
 
 
 
 

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *