Morgondimma i Jarhois

Morgondimma i Jarhois

 
Vi lämnar den heta sommaren bakom oss och smyger nu igång med hösten. Efter några jobbdagar i huvudstaden, inklusive ett besök i Uppsala, hittar vi lugnet i Nygården i Jarhois, Tornedalen. Det är ju inte så många veckor sedan vi svalkade oss i älven i den +30-gradiga sommarvärmen. Men det var då. Nu lockar inte älven för ett dopp särskilt mycket, ja möjligen efter en het bastu.  
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag vaknar tidigt och smyger ut med min kamera för att njuta av morgondimman över Torne älv och byn. Man kan ana lite gult i träden och luften är frisk och kall. Snart sprakar färgerna ordentligt i naturen och norrskenet är redan synligt på himlen. Det är inte heller så tokigt. Jag gillar hösten och just den här hösten har jag många roliga saker att se fram emot (mer om det senare).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Välkommen fina höst! 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *