Stuga i Tornedalen

Stuga i Tornedalen

 
Numera har vi inte bara vår stuga Soliga Björkstrand i Pålänge utan även stugan, som vi kallar Nygården, i Jarhois, Tornedalen. Stefan har fått ärva stugan av sin morbror och stugan kunde inte ha ett bättre läge vid Torneälven. Det är första gången vi är här när stugan är i Stefans ägo och vi fixar och donar här hela helgen. Att sommarvärmen med +24 grader hälsar på gör det bara än mer härligt att vara här!
 
Elton är med oss och han har fullt upp med att lukta på alla goda dofter och han njuter av värmen. Torneälven är hög och det strömmar isblock för fullt. Här kommer en bildbomb från gårdagens promenader i byn.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *