Kanada,  Kanada – Alberta

Nikka Yuko Japanese Garden

 
Vi befinner oss i Lethbridge i södra Alberta, Kanada. Vädret kunde inte vara bättre och vi passar på att besöka den japanska trädgården Nikka Yuko. Vilken fantastisk oas att komma till!
 
Syster Marie och jag nappar på erbjudandet att bli klädda i traditionella japanska kläder och vi strosar runt trädgården i sakta mak. Några pauser i skuggan och vi lämnar trädgården mer harmoniska än på länge. Vi myntade även ett nytt ord när vi sa att nu går vi in i trädgården och zenar lite.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *