Vinterdag i Tornedalen

Vinterdag i Tornedalen

 
 
Jag hoppas du gillar att se på många bilder från ett rimfrostigt Tornedalen, för här kommer nämligen ett helt gäng vinterbilder från dagen!
 
 
 
 
 
 
 
Vi såg på nyheterna igår att det är sommar allra längst söderut i vårt vackra avlånga land vilket känns helt osannolikt. I den nordligaste delen här i Norrbotten är det just nu full vinter, åtminstone i Tornedalen där vi möter soluppgången vid Torne älv i Jarhois. 
 
 
 
 
 
 
Senast vi besökte Jarhois, med sina 50 invånare, var i augusti och då var det högsommar, varmt och grönt. Då fotograferade jag ungefär samma motiv, kika gärna in här för att se sommarbilderna. Jag kan inte avgöra när det är som finast, sommar eller vinter … Kan du?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets första riktiga vinterdag är verkligen en vacker en, med rimfrost på träden och mestadels blå himmel.
 
 
 
 
 
 
 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *