Playa de Burriana Nerja, del 3

Playa de Burriana Nerja, del 3

 
Här kommer den tredje och sista delen från min stora bildbank med bilder från Playa de Burriana i Nerja – stranden som vi hängde på mest under vår vecka på spanska solkusten.
 
 
 
 
 
 
 
I del ett kunde du se bilder på den storslagna väg ner till stranden som jag gick på minst en gång per dag. Del två bjöd på vacker soluppgång över Nerjas största strand. I den tredje och sista delen från Playa de Burriana bildbombar jag er med blandade bilder. 
 
 
 
 
 
Efter strandpromenaden på Playa de Burriana trängs restaurangerna med varandra och försäljarna går runt bland solbadarna och erbjuder sina varor. Varje dag patrullerar den lokala polisen efter stranden och då visslas det varningar och snabbt rafsas väskor och annat ihop och försäljarna hittar gömställen där de kommer undan. Förutom de som inte hinner plocka ihop sina varor – dessa konfiskeras av poliserna …
 
 
 
 
Några morgnar varje vecka finns det möjlighet till yoga med blandad svårighetsgrad. Tänk att möta soluppgången på det sättet varje morgon, vilken härlig start på dagen!
 
Även om det ser lite mysigt ut är jag ytterst tveksam till mysigheten med galonförklädda madrasser i en instängd koja.
 
 

 
 
 
Fler som får en längan till sommar, sol, sangria och svajande palmer?
 
 
 
 
Söker du istället aktivitet under din stranddag kan stränderna i Nerja erbjuda både lek och sport.
 
 
 
 
En lagom aktivitet är annars att promenera en bit upp för berget för att se utsikten över stranden. Bästa tiden är innan solen hinner värma på allt för mycket för det blir snabbt varmt när den väl har kommit upp. 
 
 
 
Restauranger finns det gott om och du behöver inte gå långt från solstolen för att hitta en egen favorit. 
 
 
 
 
 
 
När solens strålar slutar värma för dagen kan jag rekommendera att stanna kvar på stranden en stund. Det är nämligen nu som den blir som allra vackrast!
 
 

8 kommentarer

  1. Ser superhärligt ut:-) Denna del av solkusten har jag ej varit på… Nu längtar jag verkligen till vår semester nästa år på solkusten. Vi kommer att bo på Sabinillas utanför Estepona:-)
    //Petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *