Västerås

Västerås

 
Under hösten har jag besökt Västerås flera gånger, främst för att sova över hos dottern och hennes pojkvän när jag jobbar i Solna. Jag reser till Stockholm två-tre gånger varje månad för att jobba och då är timmen på tåget däremellan ingenting för att få umgås med dem.
 
 
 
 
 
 
Den här söndagen åker jag med Stefan och hälsar på dem i Västerås efter vår lördag i Stockholm, och vi passar på att promenera i den mysiga delen av staden runt Svartån samt äter lunch på vad som troligen är årets sista lunch på en uteservering. Vi passerar kända byggnader i staden såsom domkyrkan och stadshotellet.
 
 
 
 
 
 
Västerås är Sveriges femte största tätort med sina cirka 120 000 invånare. En trevlig stad som har ett universitet tillsammans med Eskilstuna och de har det smarta draget boendegaranti för studenterna. 
 
 
 
 

8 kommentarer

  1. Jättekul att få se Västerås!
    Har inte varit där mer än en gång, tror jag, och det är mycket länge sedan. Trodde inte det var så pittoreskt, utan mer en industristad, så du har öppnat min ögon igen!
    Önskar dej en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *