Playa de Burriana, Nerja, del 2

Playa de Burriana, Nerja, del 2

 
Ni kanske minns att jag nyligen bloggade om att jag har en tendens att ta alldeles för många bilder på ett och samma motiv? 
Playa de Burriana på spanska solkusten i Nerja är ett sådant exempel och här kommer del två från mina bilder över den fina stranden.
 
 
 
I den andra delen av min serie om Playa de Burriana visar jag bilder på hur vackert det är när solen går upp över stranden. Vid Medelhavet går det undan när soluppgången kommer så det gäller att vara med när det händer!
 
 
 
Dessa herrar passar på att njuta av den vackra soluppgången samtidigat som de fiskar upp en liten fångst för husbehovet. Är det inte något poetiskt över det?
 
 
 
 
 
Det var den här stranden som vi dagligen valde att slappa på under min vecka tillsammans med vännerna i Nerja förra månaden. En härligt avkopplande vecka där bästa tiden för fotografering var tidig morgon eller när solen gått ned eftersom det fortfarande är väldigt varmt i Nerja på dagarna i början av september. 
 
 
 
Jag har rest till Medelhavet så många gånger men jag tröttnar aldrig på det vackra skådespel som naturen envist bjuder på. Det är storslaget, det är unikt och det är jäkligt storslaget!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *