Utflykter från Toronto

Utflykter från Toronto

 
Nu är det dags för min andra gästblogg om Toronto hos en av mina favoritbloggar Hallins reseblogg på Resia. Den här gången tipsar jag om utflykter från Toronto och på Hallins reseblogg kan du även läsa min Torontoguide där jag tipsar om saker att göra i Toronto.
 
 
 

Utflykter från Toronto

 

08/03/2016

För ett tag sedan fick vi ta del av Evas härliga inlägg från Toronto. Idag är det dags att ge sig ut på utflykter och utforska närområdena. Eva Sollén driver den prisbelönta bloggen peopleinthestreet.se. Hon reser mycket och kameran är alltid med vilket du kan se mer av i hennes fina blogg.

Gör en roadtrip

Hyr en bil och lämna storstaden! Befinner du dig i Toronto har du bara 13 mil till turistattraktionen och sevärdheten Niagarafallen – så passa på när du ändå är här. Börja dagen med att stanna på första bästa Tim Hortons, en välkänd kanadensisk snabbmatskedja, för en kaffe och en munk. Klassiskt!

Tim Hortons

Planera gärna in ett antal stopp på vägen till Niagarafallen. Här kommer några förslag:

 

Så börjar inlägget om ”Utflykter från Toronto”. In och läs fortsättningen på Hallins reseblogg och bli inspirerad att resa till Toronto och närliggande utflyktsmål!

 
Följ gärna People in the Street på Facebook också. På Instagram heter jag evasol. Välkommen!
 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *