Bucket List

Bucket List

Under vårt besök i Niagara i Kanada såg vi den här bilen och det får mig att börja tänka på vad jag har för Bucket List. Vilka resor och upplevelser har jag på min önskelista just nu?
 
Fernie i Kanada för att åka slalom. Kanada var enda landet jag redan besökt som jag tog med i listan, men den här gången är det vinter!
 
 
Vad finns på din Bucket List?
 
 

8 kommentarer

    1. Håller med om att listan kan göras precis hur lång som helst! Egentligen skulle man skriva upp alla ställen som poppar upp som man gärna vill besöka någon gång…Kanada var otroligt häftigt sommartid och det ska bli så kul att få även få besöka landet när det är vinter och snö. Kul att du vill "hänga med" till Kanada 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *