Jeffery’s Grocery New York

Jeffery’s Grocery New York

I kväll landar både vänner och kollegor på Newark Airport i New York, något som får mig att längta extra mycket efter favoritstaden just nu! Tänk att de ska få strosa runt på New Yorks gator och samla på sig helt nya intryck och upplevelser, så otroligt roligt!
 
Jag skulle absolut kunna tänka mig att tillbringa en heldag i favoritstadsdelen West Villages mysiga gator. Gatorna som ofta är omkantade med grönskande träd och låga brownstonehus med sittvänliga trappor som för tankarna till tv-serien Sex and the City där karaktären Carrie bodde i just ett sådant hus. 
 
 
Befinner du dig i West Village och känner dig redo för frukost, brunch, lunch, middag eller en drink har jag tips på det perfekta stället: Jeffery’s Grocery på 172 Waverly Place. Stället som började som en dagvaruhandel men som numera är en mycket populär restaurang med stort fokus på fisk och skadjur under Gabriel Stulmans vingar.
 
 
Jag och min vän och bloggkollega Anna Ström Åhlén (New York – My bite of the Big Apple) firar en högtid just på Jeffery’s Grocery. Vi lyckas boka ett fönsterbord för en brunch, trots att det annars är drop-in som gäller. Kanske de är extra hyggliga just den här dagen då de själva firar födelsedag?
 
 
Brunchmenyn har mycket som lockar och vi väljer att dela på en bricka med bland annat lax, äggröra och potatisbullar. Plus en läskande mimosa samt en efterätt till födelsedagsbarnet. Mycket gott!
 
 
Vi är väldigt nöjda med vårt val av både mat och restaurang och fortsätter vår första dag i gemensamma favoriten New York och en härlig vecka väntar!
 
Vill du följa People in the StreetFacebook också är du varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *