Gordon’s Wine Bar London

Gordon’s Wine Bar London

Londons äldsta vinbar sägs vara Gordon’s Wine Bar och har varit i familjen Gordons ägo sedan 1890. Tiden har stått stilla sedan vinbaren öppnades och den slitna inredningen har inte bytts ut sedan de öppnade för 125 år sedan. Förändring och förnyelse är inte Gordon’s Wine Bars affärsidé men konceptet är mycket lyckat och drar otroligt många besökare.
 
 
De gamla träväggarna hus Gordon’s Wine Bar är fyllda med gamla historiska tidningsutklipp som bleknat med åren. Vi går ett varv runt baren innan vi går ner i källaren och du inte bör vara lagd åt det klaustrofobiska hållet för det är mörk och trångt i det gamla stenvalvet, men otroligt charmigt med alla stearinljusen i gamla vinflaskor som enda ljuskälla. Väggarna är fuktiga och det rinner vatten från stenväggarna, men det gör inget för det här är en otroligt häftig upplevelse!
 
Kolla in väggarna!
 
 
Hit kommer du om du vill besöka en bar med en egen unik atmosfär och för att dricka ett gott glas vin. Här serveras endast vin så är du ute efter en öl får du besöka en pub. Vi beställer in en god ost- och charktallrik och varsitt glas vin. Gordon’s Wine Bar har ett mycket stort utbud av ostar men du kan även beställa bland annat tapas och grillat.
 
Det är trångt, men det är mysigt.
 
Gordon’s Wine Bar ligger på 47 Villiers Street och är det fint väder kan du välja att sitta på uteserveringen på Watergate Walk och titta på alla människor som passerar, ett nöje vi gärna gör under våra resor men den här dagens väder uppmuntrade mer för att sitta inne i den historiska baren.
 
Jag älskar tavlan som är vid toaletten på övervåningen.
 
 
 Välkommen att följa People in the StreetFacebook också.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *