Bästa storstäderna

Bästa storstäderna

Dagens tema I Svenska Resebloggars septemberutmaning är storstad. Ett tema som verkligen ligger mig varmt om hjärtat!
 
Vi älskar att resa till en storstad som pulserar av liv och rörelse och där alla människor vågar ha sin unika stil utan att någon höjer på ett ögonbryn. Gatornas ljud, de stora skyltarnas blinkande ljus och myllret av människor i rörelse. Pubar och restauranger i överflöd, för att inte tala om alla takbarer där du får en överblick över staden du besöker. Eller storstädernas parker där du kan hitta ett lugn i en rofylld plats för en stunds eftertänksamhet om du så önskar.
 
Du som följt bloggen ett tag vet att vår största favorit bland storstäder är New York. En stad som vi återkommer till gång på gång och aldrig tröttnar på, snarare tvärtom. Vill bara ha mer och mer… Här finns något för alla och vad som helst kan hända (och det gör det verkligen också)!
 
 
London är en annan favorit bland storstäder. Närheten och enkelheten att åka dit är ett stort plus men framförallt den avslappnade och sköna stilen som finns i staden. Även här finns något för alla, utbudet är enormt!
 
 
 
En stark bubblare till favoriterna är Toronto i Kanada. En lite ”lightvariant” av New York med något lugnare tempo och mindre trängsel. Vänliga människor och stort utbud av allt det roliga en storstad kan erbjuda. Hit vill vi snart tillbaka för att utforska mer av staden!
 
 
Andra storstadsfavoriter är Palma, Paris och Köpenhamn, tre mycket trevliga städer att tillbringa en långweekend i. Här finns fantastiska restauranger och hur mycket som helst att se och uppleva.
 
 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *