Canada’s Walk of Fame

Canada’s Walk of Fame

Kanada har sin Walk of Fame i nöjesdistriktet vid Roy Thomson Hall, The Princess of Wales Theatre och The Royal Alexandra Theatre på King Street samt Simcoe Street.
 
Den första gruppen av stjärnor introducerades 1998 och just nu har 157 kanadensiska stjärnor (atleter, filmstjärnor, författare, producenter av film, tv och teater, sångare, låtskrivare, musiker, skådespelare, komiker och modeller).
 
En ära för de som får sin stjärna och kul för oss att gå igenom alla för att se vilka just vi känner igen. I ärlighetens namn visste vi inte att alla de namn på personer vi känner igen, kommer från Kanada. Men nu vet vi, för bland intrampade tuggummin och skräpig trottoar har vi nu spanat in alla 157 namn!
 
 
Dessa namn var bekanta för oss…
 
 
En promenad runt kvarteret.
 
 
Lexus har sin butik runt hörnet.
 
 
Det ser ut som zoombiehundar…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *