Är Kanada vackrare än Lofoten?

Är Kanada vackrare än Lofoten?

Är Kanada vackrare än Lofoten? Ja, det är en fråga som vi snart kan svara på (såklart utifrån våra egna högst personliga åsikter)!
 
På onsdag åker vi till Kanada. Hela familjen! Först till Toronto och sedan vidare till Alberta och British Columbia. Vårt vackraste ställe på jorden hittills – Lofoten – får sig nog en riktig utmanare till första platsen!
 
För att påminna er alla innan vi börjar bildbomba er med Kanadabilder – här kommer en bildkavalkad från våra resor till Lofoten i Norge.
 
 
Du vet väl om att du kan följa Peopleinthestreet på Facebook?
 

2 kommentarer

  1. Vilka fantastiska bilder! Vi åkte runt i Norge på MC för snart tjugo år sedan. Det var så otroligt vackert, och ändå var vi inte längre norrut än Åndalsnes. Jag skulle gärna resa till Lofoten och gärna också ta en båttur för att få se späckhuggare och även lunnefåglar som häckar där. Var det vackrare i Kanada än vid Lofoten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *