Resebloggare,  Tävling

Rösta på Årets Reseinspiratör

Jag kan bli Årets Reseinspiratör! 

Min blogg http://peopleinthestreet.se är nominerad till Årets Reseinspiratör i hela FYRA kategorier hos Apollo! De fem med flest röster i varje kategori går vidare till juryomgång där vinnarna utses.

Vill du rösta på den kan du göra det nedan:

 

Årets Reseinspiratör – Storstadsresor

Årets Reseinspiratör – Mat & Dryck

Årets Reseinspiratör – Greklandsresor

Årets Reseinspiratör – Familjeresor

 

Tack 🙂

 

 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *