Utsikt från The Waterfront i Jersey City

Utsikt från The Waterfront i Jersey City

Under min senaste resa till New York bodde jag och min kompis New York-bloggaren Anna Ström Åhlén i Jersey City. Vi bodde bara några stationer, med tunnelbanesystemet PATH, från Manhattan.
 
 
När jag anlände till Jersey City hade jag några timmar att spendera medan jag väntade in Annas (försenade) ankomst. Jag tog en promenad ned till The Waterfront vid Hudson River och det är en fantastisk känsla att se Manhattans skyline från det här hållet. Härifrån ser du både One World Trade Center och Empire State Building bland många andra skyskrapor. Mäktigt!
 
 
Vill du också uppleva den här makalöst vackra vyn? Då kan du ta tunnelbanesystemet PATH till Exchange Place och sedan promenera den korta biten till Hudson River. Vill du hellre åka färja över floden kan du ta dig till Pier 11 vid Wall Street och köpa en biljett för den korta turen över till Paulus Hook i Jersey City.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *