Trivs i New York

Trivs i New York

Just nu njuter jag av favoritstaden New York. Vädret är toppen liksom resesällskapet Anna. Vi upptäcker nya spännande ställen varje dag och träffar flera trevliga människor. 
Vi trivs med andra ord alldeles utmärkt! Nedan några bilder från mobiltelefonen. 
 

4 kommentarer

  1. Härligt! Ser att du var på Grove street. en sak som gör att jag försöker lägga minst en måndag när jag åker till New York är Arthurs Tavern på Grove street, och Grove street stompers som lirat där varje måndag i över 50 år! Så skönt ställe o glad jazz måndagar 19-22.. 3 nov blir nästa gång 🙂

    1. Åh, vad synd att vi missade det, Evy! Nästa gång… Och tack för tipset! Synd att det krockar med måndagar, för annars hade jag tipsat er att åka till Brooklyn och Union Pool för en underbar musikupplevelse – jag har precis bloggat om den.Önskar er en riktigt trevlig resa till New York!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *