New York

New York-vänner

Du har väl inte missat att tv-serien Vänner fyller 20 år i år! En tv-serie som gett oss så mycket härlig underhållning med många skratt genom åren och som just nu uppmärksammas på olika sätt i New York.
Jag hoppas jag får möjlighet att återkomma kring det ämnet efter min och New York-bloggaren Annas stundande resa till New York. På lördag åker vi!
Att resa till New York innebär en möjlighet att få träffa våra egna vänner som bor i staden. Möten som alltid ger oss så otroligt mycket glädje och energi!
 
 
Bästa New York-vännerna! Förmodligen de trevligaste New York-borna också!
 
 
Vid det välkända hörnet Groove Street och Bedford Street finns byggnaden som föreställer huset där karaktärerna från Vänner bor i och huset visas i varje tv-avsnitt. 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *