Mallorca

Morgonpromenad i Port de Sóller

Vill du hålla igång och vara aktiv när du befinner dig mitt i Mallorcas högsommarvärme får du satsa på att röra dig under tidig morgon eller sen kväll. All annan tid orkar du inte med mer än solen som värmer dig svettig.
Under våra 15 dagar på Mallorca i augusti försökte vi röra oss varje dag. Vi joggade, cyklade, simmade, tränade på utegym och promenerade. Mer än en gång under våra träningspass tänkte jag på bloggen Aktiva dagar, där hela familjen mer än gärna aktiverar sig tillsammans. 
I Port de Sóller är det perfekt att börja dagen med en rask promenad/joggtur upp i bergen innan solen kliver upp ordentligt. Kombinationen motion med fantastisk utsikt är helt oslagbar.
Häng med på en morgontur upp till fyren!
 
Årets vackraste morgonjogg! Blandade möten med andra morgonpigga och spänstiga bergsgetter.
 
 
Bukten i Port de Sóller ramas in av två fyrar, varav den nedersta i ovan bilder var målet för dagen.
 
 
Storslagen utsikt!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *