Empire Hotel Rooftop

Empire Hotel Rooftop

Det är nog ingen som har missat att när vi är i New York besöker vi gärna takbarer.
Ett perfekt tillfälle att kombinera härlig utsikt över staden med en god drink, tycker vi!
 
 
The Empire Hotel nära Lincon Center i Upper West Side, har sedan 1923 haft den ikoniska röda neonskylten ”Hotel Empire” högst uppe på taket. Du som följt tv-serien ”Gossip Girl” känner igen hotellet som ägdes av karaktären Chuck Bass.
 
 
Tolv våningar upp har du fin utsikt över Lincon Center, Broadway och Columbus Avenue. Taket är stängningsbart vilket gör det möjligt att ha öpper året runt och det finns en eldstad som man kan värma sig vid om det skulle behövas.
 
 
Det är inte den mysigaste takbaren vi har besökt, men väl värt ett besök en varm eftermiddag eller varför inte för en kul utekväll med vännerna. Det går även att sitta inomhus och just den här dagen var det en liten utställning med väskor och skor i ett hörn.
 

2 kommentarer

    1. Tack Anders. Ja, visst är 230 Fifth bra! Vi har varit där några gånger, bland annat ätit brunch där ett par gånger (rekommenderar varmt). Det har blivit ett ställe som vi gärna besöker varje gång vi lyckas ta oss till New York numera 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *