The Campbell Apartment

The Campbell Apartment

Undangömd i Grand Central Terminal i New York finns baren The Campbell Apartment. På 1920-talet hade finansmannen John W. Campbell sitt lyxiga kontor och salong här. Idag är The Campbell Apartment återställd till sin ursprungliga glans och är öppet för allmänheten som en chic cocktail lounge och brukar bli omnämnd som en av de bästa barerna i USA i nationella medier.
 
 
Bakom de höga fönstren på 15 Vanderbilt Ave döljer sig en av de absolut trevligaste barerna vi besökt i New York. Proper klädsel önskas och är du där tidigt har du störst chans att få sitta i de plyschklädda sofforna medan du smuttar på din cocktail och blickar ut över den fantastiska lokalen med tidsenlig musik i bakgrunden.
 
 
Baren är precis framför ett av de höga fönstren som man ser från utsidan. Har du sett tv-serien Gossip Girl kanske du känner igen den från scenen där Nate var otrogen mot Blair med Serena på just den här bardisken…
 
 
Det finns möjlighet att hyra The Campbell Apartment för privata fester för upp till 125 personer.
Varför inte för en bröllopsfest?
 
 
Tillfället krävde en vintage cocktail och valet föll på en Hemingway Daiquiri eftersom känslan att ha hamnat i en Hemingway-roman var ganska stark.
 
 
Missa inte att spana upp mot balkongen och taket – ett fantastiskt hantverk!
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *