Sommardagar i Angsjön

Sommardagar i Angsjön

Det hör sommaren till att besöka föräldrarnas sommarstuga i Angsjön som ligger i Sveriges minsta kommun – Bjurholm.
Som vanligt är det vackert och soligt väder på förmiddagen för att sedan dra ihop stackmoln efter lunch och dagen avslutas med stillhet på sjön och storslagna solnedgångar.
Det finns en fyrstjärnig camping några hundra meter från stugan där vi ibland brukar äta middag och komma nära caminglivet en stund. Fiske finns det också gott om i området för den som är intresserad av det.
Varje sommar anordnas en trivsam musikfestival på campingen och är du i närheten just nu kan du i helgen roa dig med att spana in bland annat Lill Babs och Ronny Erikssons Euskefaurat som spelar på Angsjöns camping.
 
 
Det är rejäla timmerstugor på sommarstället som varit i familjens ägo sedan sommaren då jag föddes. Härbret, som vi bor i, är flyttat från mormor och morfars gård i Lögda, Fredrika.
 
 
Den stora altanen till storstugan och gräsmattan nyttjas flitigt av föräldrarna och deras glada lilla fina hund Isa. På altanen har hållits många födelsedagskalas genom åren.
 
 
Den här kvällen tillbringade vi på bryggan för att följa solens nedgång bakom träden.
Sommar när den är som allra, allra bäst!
 
 
Oooo, så vackert!
 
Det finns även plats för fåglar i olika storlekar på det här paradiset på jorden!

6 kommentarer

  1. Anja Ståhl

    Vilka fina bilder på Angsjön, Guldbröllopsparet och Isa förstås. Även jag och Sten-Göran har vackra minnen från denna stuga. Vi badade mm. där så sent som för en vecka sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *