Linköping

Bada i Linköping

Dagens första dopp är avklarat. Åter igen kan jag konstatera att det här med semester verkligen är min grej!
Stångån går precis nedanför systers hus  här i Linköping så vi har inte många meter ned till ett svalkande bad i den härliga sommarvärmen.
Så länge solen ler så här glatt mot oss blir det inte många långa inlägg här på bloggen. Men jag kan avslöja att vi gjort ett mycket lyckat och spännande besök i Strängnäs för att planera en kommande händelse! En mycket intressant resa i höst är bokad. Mer om det senare. 
Nu är det dags för ett dopp igen…
Bjuder på en bild från mobiltelefonen nedan.
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *