Kändisspotting i New York

Kändisspotting i New York

Medan vi sorterar nytagna fotografier från New York bjuder vi på några bilder som vi tog en kort stund efter vår ankomst till Manhattan.
 
Ser du en skara människor som ivrigt fotograferar någon person kan du vara ganska säker på att det är en filminspelning eller event med kändisar på gång.
 
Vi har tidigare berättat om när vi hamnade bakom kulisserna på en videoinspelning med Mariah Carey, filminspelningar med Harrison Ford, Russel Brand och Greta Gerwig. En annan gång var det premiärfest inför tredje säsongen av Boardwalk Empire. Sådana gånger åker kameran upp – det gör den inte om vi råkar se en kändis i en privat situation.
 
Den här eftermiddagen stod Michael C. Hall och skrev autografer och lät sig fotograferas med fansen. Vi känner främst igen honom från tv-serierna Dexter och Six Feet Under. Vi nöjde oss med några bilder innan vi promenerade vidare i staden där allt kan hända.
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *