Rolf´s German Restaurant

Rolf´s German Restaurant

I korsningen 22th Street och 3rd Ave i New York finns Rolf´s German Restaurant som vi blev rekommenderad att äta hos av en ur personalen på vår gamla frukostfavorit Morning Star (Morning Star är numrera renoverat och har tappat en stor del av sin tidigare gamla slitna charm så vi har utsett en ny frukostfavorit i kategorin gammal charmig frukostdiner – La Bonbonniere).
Rolf´s German Restaurant är en populär restaurang som serverar prisvärda rätter, bland annat flera olika varianter av schnitzel. Inredningen är tokrolig och vid juletider är julpyntet hysteriskt. Den här dagen hängde vi på låset när de öppnade och slukade i oss en sen lunch/tidig middag innan vi fortsatte ut på Manhattans gator för nya oförglömliga upplevelse.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *