New York

Citat, uppmaningar, vädjan och annat, del 1

I New York finns de överallt! Citaten. Uppmaningarna. Vädjan. Budskapen. Det gäller bara att lägga märke till dem. När du väl vet var du ska titta så ser du dem på nästan varenda lyktstolpe, brevlåda, husvägg och  parkbänk. Ja, till och med på marken och i himlen.
Även tjejerna var duktiga att se dem och förevigade en hel del på bild när de följde med oss till New York för några månader sedan. Vi lånar några av deras bilder i den här bildserien.
Bilderna delas upp i flera inlägg och här kommer det första som handlar om citat av mer eller mindre kända människor.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *