Italien

Toscanska landsbygden

I dessa milda juletider då termometern visar plusgrader här uppe i norr, kan jag inte låta bli att drömma mig bort till sommar, sol och värme. Minns härliga dagar på den italienska landsbygden härom året. 
För att få se så många fina utsikter som möjligt är det enklast är att åka runt med bil, eller för all del cykel, och göra flera stopp på vägen. Den ena storslagna utsikten efter den andra få en nästan att tappa andan.
Det är vackert!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *