London

Next stop London

Nu är nästa resa bokad! Men bara för Stefan den här gången. Eller inte ”bara”, det är tio grabbar som ska till London och äta gott på Jamie Oliver´s restaurang! (Sedan var det visst någon fotbollsmatch mellan Arsenal och Liverpool också som lockade… ;))
För fem år sedan besökte jag London en långhelg i april med syster Marie. Härliga dagar, men lite gråa och småkyliga. Vi såg en bejubland konsert med James, tog långpromenader bland Londons sevärdheter och shoppade på Camden Market, som bland annat hade butiker i ett gammalt stall.
Åker mer än gärna tillbaka snart.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *