New York

Hotel Americano igen

För några dagar sedan skrev vi om vår kväll med tonåringarna från vårt besök (favorit i repris) på skybaren högst upp i Hotel Americano där vi visade några bilder från mobiltelefonen.
Här kommer ett gäng bilder (med blandad kvalitet) från min och Linnéas kamera.
Kvällens kommentar från William; ”-Jag tror vi har New Yorks bästa platser ikväll..!”
Empire State Building på ena sidan och en pool på den andra. Kan inte bli bättre!
Kvällens färger på Empire State Building.
Utsikten var magnifik!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *