Min bit av det stora äpplet

Min bit av det stora äpplet

New York är en stad som aldrig upphör att överraska eller slutar ge oss nya upplevelser som vi aldrig lär glömma. Alla vi som älskar staden har våra egna godbitar från ”The Big Apple” som staden kallas. Många av oss vill inget hellre än att dela med oss av våra bett av äpplet som lämnat en mycket god smak i våra munnar. 
En som blivit en väldigt god vän och allierad i det här fenomenet är Anna, en härlig tjej från Strängnäs, som på ett mycket smakfullt och välskrivet sätt delar med sig av sina höjdpunkter från New York i bloggen ”New York – My Bite of the Big Apple”.
Hett tips alla New York-vänner – läs, längta och njut!

Ett känt varumärke har sitt flaggskepp på Fifth Avenue. Alltid värt ett besök!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *