Copenhagen Ink Festival 2013 Del 1

Copenhagen Ink Festival 2013 Del 1

När vi besökte Köpenhamn för några veckor sedan visade det sig att det var en, för oss, ganska annorlunda mässa samma helg, Copenhagen Ink Festival. Amy James från Miami Ink var ju där, så självklart skulle även vi gå dit! En av oss fyra i sällskapet har ju minsann en tatuering, så vi borde väl passa in..? 
Det tog en stund att samla alla intryck, men efter en stund kändes det som vilken båt-, trädgård- eller teknikmässa som helst. 
Vi har flera bilder från mässan, så vi tänkte visa delar av dem i en liten miniserie de närmaste dagarna.
Första delen handlar om att förberedelsen. Vilket motiv? Vem ska få äran att tatuera? Vilka färger? Vi fångade lite förberedelser på bild, både på olika motiv och på duktiga tatuerare som skissade på sina konstverk.
Vi anade en trend med motiv från ”Den gamla skolan”. Helt underbara!
Det var imponerande att se tatuerarna skissa fram alla fantastiska motiv. De hade även yrkesstolthet, alla förslag som lämnades till dem gick inte hem och vi hörde dem neka ett par ”hemmakreationer” som inte höll måttet för deras standard.
 

Färger och tatueringsverktyg till salu!
 Jaha, vad säger du syster? Ska vi slå till?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *