Paris

Utsikt från ett fönster i Pigalle

I juni åker vi tillbaka till Paris. Förra gången vi var där bodde vi i Pigalle, som av vissa anses vara ett område av lite mer tvivelaktig karaktär och affärsverksamhet. Visst, vi såg det, men det störde inte oss! Området var jättetrevligt och närheten till både Montmartre och andra trevliga delar av Paris vägde över när vi valde området.
Vi trivdes så bra där att vi faktiskt ska bo bara ett stenkast från förra hotellet vid nästa besök.
Att vi förra gången dessutom fick ett rum precis under takåsarna gjorde förstås inte saken sämre..!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *