New York

Veckans High Line

Under en promenad på den gamla järnvägsparken, The High Line, finns det massor att upptäcka. 
Hus med roliga former, konstnärer som målar, konstverk till försäljning, skulpturer, street art målningar, grafitti och mycket, mycket annat. Att sitta (eller varför inte ligga) ned på någon av alla bänkar och trappor som finns i parken  och bara titta på människor är en utmärkt sysselsättning när man behöver vila trötta fötter en varm sommardag.
Har den varma sommardagen övergått till ljummen sommarkväll kan man fortsätta kvällen med lite barhäng på någon av Meatpacking Districts alla roliga barer. 

 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *