Hemmavid

Turist i vår egen stad

Stefan överraskade med hotellrum på Stadshotellet i helgen, så i två dagar har vi varit turister i vår egen stad. Det kan vi verkligen rekommendera! Man behöver inte alltid resa så långt bort för att byta miljö i några dagar.
Vi fick ett stort och fint rum med utsikt över stadsparken, domkyrkan och årets isdjur vitryggiga hackspetten.
Vi har passat på att äta gott och träffa härliga vänner. En glad helg med mycket skratt!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *