Allmänt

Nominerad och i final!

Med stor ödmjukhet och stolthet kan vi meddela och förmedla att peopleinthestreet.blogg.se är nominerad och i final i två kategorier i ”årets blogg” i Travel Blog Awards 2012 bloggtävling!
Kika in på ikonerna högst uppe på sidan och rösta på oss om ni tycker att vår blogg är värdig vinnare i kategorierna ”Bästa Fotobloggen” och ”Resebloggen”! För oss är det så häftigt att alls ha blivit nominerad, men att även få era röster otroligt häftigt!
Tycker ni att vår blogg på något sätt inspirerar er att resa eller får er att drömma om att åka i väg på en spännande resa, skulle det vara stort för oss om ni klickar på vår blogg i deras tävling…
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

6 kommentarer

  • Stefan & Eva

   Tack snälla Anna 🙂 Tänk om vi skulle få ge ut varsin bok..! Det vore väl något..! Ha ett gott slut på året. Nu har syster landat i vår soffa och vi bara myser och har det bra! Kram

 • Anna

  Ja, det vore väl nåt! Det tog ett tag innan jag fattade att man skulle få ge ut en bok som en del av priset. Trodde först att det "bara" var äran. 🙂 Ha det så trevligt med syrran. Här njuter vi av en NY-film: "Whatever Works" av Woody Allen. Gott slut och kram!

 • Anita

  Ja, vi måste fixa en dejt. Vi är ju så nyfikna på er utbyggnad. Vi ska fixa bastun först och vardagsrummet är ett "long-time-project", men lite inspiration är ju aldrig fel på vägen. Lycka till nu med bloggen, ni är så duktiga och bloggen inspirerar verkligen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *